Decizie halucinantă sau chiar halucinogenă a Guvernul nostru. Executivul a adoptat câteva legi demografice și anunță schimbări importante în domeniul sexual. Astfel, de pe 31 septembrie, în Moldova va fi permis sexul în locurile publice.

”După plecarea multor milioane de moldoveni, țara este pustiită. Satele s-au depopulat, chiar și Piața Centrală din Chișinău este pustie. Din acest considerent vrem să creștem din nou populația țării. Suntem conștienți că tinerii nu prea au unde să-și satisfacă poftele sexuale, așa că le dăm voie să o facă oriunde, chiar și în spațiile publice. Pentru că nu prea au bani de protecție, evident că se va produce celebrul fenomen de zaleot. Așa că vom avea moldoveni noi, procreați pe băncile parcurilor, în PMAN, la Sorok Let”, a declarat Pavel Filip, premierul Guvernului moldovenesc.

Vlad Plahotniuc a anunțat că ideea este foarte bună și că îi aparține. I-a rugat pe moldoveni două lucruri. Ca sexul să fie cât de cât consensual și, foarte important, să nu bea prea mult alcool înainte, ca să se nască o generație de moldoveni sănătoasă și aptă de muncă. În plus, Vlad Plahotniuc le-a cerut părinților să-și țină copiii în case după 23.00.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Pavel-Filip-Fata-dezbracata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Pavel-Filip-Fata-dezbracata-copy-300x300.jpgadminSocial
Decizie halucinantă sau chiar halucinogenă a Guvernul nostru. Executivul a adoptat câteva legi demografice și anunță schimbări importante în domeniul sexual. Astfel, de pe 31 septembrie, în Moldova va fi permis sexul în locurile publice. ”După plecarea multor milioane de moldoveni, țara este pustiită. Satele s-au depopulat, chiar și Piața...

Comentează