Guvernul demonstrează încă o dată că nu știe să sărbătorească așa cum trebuie cele mai importante simboluri ale Republicii Moldova. Chiar astăzi, de Ziua Drapelului, în fața ușilor tuturor ministerelor din Guvern au apărut preșuri noi de șters picioarele. Într-un mod foarte bizar, aceste preșuri sunt copia fidelă a tricolorului moldovenesc. Chiril Gaburici nu vede însă nicio problemă în faptul că toți miniștrii își șterg picioarele de tricolor.

”Nu cred că ați înțeles ideea. Este un simbol, noi îl respectăm, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne ștergem picioarele de el. Și ce dacă ne ștergem picioarele? Mare scofală, este doar o bucată de material și atât. Când o să ne ștergem piciorele de drapel, noi, miniștrii și cei care conducem țara o să ne gândim că și tricolorul este bun la ceva”, susține premierul Chiril Gaburici.

Între timp, modul în care Guvernul de la Chișinău sărbătorește Ziua Drapelului s-a răspândit iute și la Tiraspol. Covorașe sub formă de tricolor moldovenesc au apărut la toate ușile instituțiilor din Transnistria, iar acolo unde nu au avut preș oamenii au folosit chiar drapelul de stat al Moldovei. Mai mult, tricolorul moldovenesc i-a încălzit pe câțiva ruși din Tiraspol. Aceștia au dat foc drapelului nostru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Drapel-Guvern-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Drapel-Guvern-copy-150x150.jpgadminPolitic
Guvernul demonstrează încă o dată că nu știe să sărbătorească așa cum trebuie cele mai importante simboluri ale Republicii Moldova. Chiar astăzi, de Ziua Drapelului, în fața ușilor tuturor ministerelor din Guvern au apărut preșuri noi de șters picioarele. Într-un mod foarte bizar, aceste preșuri sunt copia fidelă a...

Comentează