Guvernul Republicii Moldova interzice moldovenilor care se alfă în Rusia să mai voteze la alegeri. Potrivit Barometrului Opiniei Publice, aceștia pun în pericol aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și NATO.

”Sondajele arată clar că 90% dintre moldovenii care muncesc în Rusia votează pentru Uniunea Vamală și nu pentru UE. Mai mult, analizând electoratul moldovenesc din Rusia, am constatat că majoritatea au coeficientul de Inteligență 65. Este adevărat, IQ-ul este mai mare ca al premierului Gaburici, care are 64, dar totuși este foarte mic pentru a vota”, spune președintele CEC Iurie Ciocan.

Pentru viitoarele alegeri, CEC le va permite să-și exercite dreptul de a vot doar moldovenilor care nu au fost niciodată în Rusia, nu știu limba rusă și nu au auzit de Putin.

”Ne bazăm pe dibacitatea șefilor secțiilor de votare, care vor avea dreptul să scoată alegătorul în afara secției dacă i se va părea că este moldovean pro rus. Moldovenii din Rusia au IQ-ul foarte mic în comparație cu moldovenii din Italia, Franța, Spania. Când ai IQ-ul așa de mic, nu poți pretinde că știi pentru cine să votezi”, a subliniat și premierul Chiril Gaburici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatai-in-multime-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatai-in-multime-copy-150x150.jpgadminPolitic
Guvernul Republicii Moldova interzice moldovenilor care se alfă în Rusia să mai voteze la alegeri. Potrivit Barometrului Opiniei Publice, aceștia pun în pericol aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și NATO. ”Sondajele arată clar că 90% dintre moldovenii care muncesc în Rusia votează pentru Uniunea Vamală și nu pentru UE. Mai...

Comentează