Arc de triumf

În sfârșit se ține de cuvânt și Guvernul de la Chișinău. Premierul Filip a anunțat că cetățenii vor fi informați electronic despre cele mai importante activități ale Parlamentului, Guvernului. Astfel, în centrul Chișinăului va apărea un ceas electronic, unde moldovenii vor putea vedea în timp real câți bani fură politicienii. Ceasul va fi instalat în fața Guvernului, a Parlamentului, iar unul va apărea chiar și pe arcul de Triumf.

”Noi am promis că vom fi transparenți și ne ținem de cuvânt. Asta este una din reformele cerute de FMI, Banca Mondială, Uniunea Europeană și Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova. Așadar, toată lumea va fi informată și va ști exact cât se fură în țara noastră. Până acum lumea aduna, înmulțea, dar cifrele erau aproximative. Nimeni nu știa precis. Când a aflat că s-a furat un miliard, moldovenii s-au supărat, au ieșit la proteste. Oameni buni, stați liniștiți, așa se fură în Moldova. Nu este nimic ieșit din comun. Dacă îi informăm exact pe oameni cât fură politicienii, aceștia vor fi mai liniștiți, vor lucra mai mult, vor plăti impozite. Că este foarte greu să furi când nu mai ai de unde”, a declarat Pavel Filip Kirkorov la ședința Guvernului.

Evident, numărătoarea banilor va începe de la un miliard, bani furați deja de politicieni. Din păcate, la numai o oră de la instalare, ceasul s-a stricat și nu mai funcționează. Motivul, se fură atât de repede, că el nu poate să numere și se învârtește pur și simplu în gol. Ca să fie în continuare transparent, Guvernul Filip Kirkorov a alocat Academiei de Științifice Fantastice a Moldovei un milion de euro ca să creeze un ceas care să reușească să numere câți bani fură politicienii moldoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Arc-de-triumf.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Arc-de-triumf-300x300.jpgadminFinanțe
În sfârșit se ține de cuvânt și Guvernul de la Chișinău. Premierul Filip a anunțat că cetățenii vor fi informați electronic despre cele mai importante activități ale Parlamentului, Guvernului. Astfel, în centrul Chișinăului va apărea un ceas electronic, unde moldovenii vor putea vedea în timp real câți bani fură...

Comentează