Natalia Gherman la Guvern copy

Guvernul le cere moldovenilor sa plece din țara pe o perioda minima de zece ani. Pentru ca Executivul intra de luna viitoare in incapacitate de plata si nu mai poate sustine financiar institutiile statului, profesorii, medicii si toti funcționarii publici, jumatate din ei vor disponibilizati si obligati sa-si caute de munca in Europa sau Rusia.

“Stau putorile si nu fac nimic. De la 1 august inchidem toate scolile, ca oricum sunt ineficiente. 46% dintre elevi nu au putut da BAC-ul. Incuiem spitalele, ca oricum nu trateaza pe nimeni, doar stiu sa ia spagi. In primarii se fura ca in codru, iar la gradinitele de stat e polnai bardac”, a remarcat la sedinta de Guvern foarte suparata Natalia Gherman, premier interimar.

Potrivit premierului interimar, cabinetul de ministri va ramane in functie. “Noi trebuie sa sedem in tara ca sa numaram banii pe care moldovenii ii vor trimite acasa. Vom avea grija sa-i distribuim exact unde este nevoie de ei. Eu, de exemplu, am nevoie sa-mi schimb stenca din Sufragerie, iar salariul nu-mi ajunge”, spune Natalia Gherman.

Premierul interimar mai spune ca moldovenii care vor refuza sa plece în Italia la munca vor fi obligati sa achite o amenda lunara de 100 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Natalia-Gherman-la-Guvern-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Natalia-Gherman-la-Guvern-copy.jpgadminSocial
Guvernul le cere moldovenilor sa plece din țara pe o perioda minima de zece ani. Pentru ca Executivul intra de luna viitoare in incapacitate de plata si nu mai poate sustine financiar institutiile statului, profesorii, medicii si toti funcționarii publici, jumatate din ei vor disponibilizati si obligati sa-si caute...

Comentează