Vladimir Voronin Coreea copy

Politicienii din Republica Moldova acceptă pe bandă rulantă posturi foarte bine plătite de ambasadori. După Braghiș, chiar și fostul președinte Vladimir Voronin va merge ca ambasador în străinătate. Potrivit ordinului semnat de Nicolae Timofti, Vladimir Voronin își va exercita serviciul de diplomat în Coreea de Nord.

”Sunt încântat că am fost repartizat în această țară comunistă. Eu am vrut să fac din Moldova un fel de Coreea, dar nu am reușit. M-au alungat hoții iștea care sunt la putere acum. Iaca coreenii sunt bărbați, dacă vrei să faci ceva bine, fă ca coreenii. Îl cunoșteam foarte bine pe tatăl actualului președinte a Coreei de Nord, Kim Bong Zdrong, pe fostul lider al partidului comunist coreean, care se numea Jong Zdrong Trong. Un adevărat bărbat”, a declarat Vladimir Voronin fericit că merge în Coreea de Nord.

Potrivit site-ului din Coreea de Nord Unimpheniandia, Vladimir Voronin va fi servit de 100 de mii de coreeni, iar ambasada Moldovei va avea 20 de mașini și chiar propriul submarin.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Vladimir-Voronin-Coreea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Vladimir-Voronin-Coreea-copy-300x300.jpgadminInternațional
Politicienii din Republica Moldova acceptă pe bandă rulantă posturi foarte bine plătite de ambasadori. După Braghiș, chiar și fostul președinte Vladimir Voronin va merge ca ambasador în străinătate. Potrivit ordinului semnat de Nicolae Timofti, Vladimir Voronin își va exercita serviciul de diplomat în Coreea de Nord. ”Sunt încântat că am...

Comentează