autobuz-marian-pulu-copy

Republica Moldova trece prin momente incredibile. Pentru că stapilizdatea a atins cote extreme, Guvernul a declarat stare de stapilizdate în toată țara. Cetățenii sunt rugați să nu iasă din casă. Oamenii sunt rugați să-și păstreze calmul. Martorii povestesc că grupuri hămesite de deputați dermocrați aleargă prin toată Moldova într-un autobuz alb, roșu, cu un trandafir pictat pe el pentru a proclama stapilizdatea peste tot. 

”Oamenii noștri vor împărți stapilizdatea la stâga și la dreapta. Vă rugăm să fiți atenți cu ei. Este interzisă huiduirea martorilor stapilizdății. Cei care vor fi prinși că au gânduri necurate cu reprezentanții stapilizdății vor fi reținuți de procuororii Centrului Național Alcorupției”, a declarat reprezentantul oficial al stapilizdății în Moldova, Marian Pulu, cunoscut ca șestiorca lui Vlad Plahotniuc.

Specialiștii Fundului Moneybar Internați-anal au explicat populației Moldovei ce înseamnă stapilizdatea. Potrivit experților, stapilizdatea este acea stare când politicienii care fură miliarde rămân la putere să mai fure. Stapilizdatea este acea stare când după ce politicienii fură miliardul, populația este obligată să-l pună la loc. Stapilizdatea este acea stare când facebook-ul a devenit o gojineață de porci, în care trollii aruncă cu murdărie peste toată lumea, mai puțin șefii lor dermocrați. Stapilizdatea este acea stare când te duci la cimitir și în loc de morminte, îl găsești pe Pulu vorbind cu alegătorii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Autobuz-Marian-Pulu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Autobuz-Marian-Pulu-copy-300x300.jpgadminSocial
Republica Moldova trece prin momente incredibile. Pentru că stapilizdatea a atins cote extreme, Guvernul a declarat stare de stapilizdate în toată țara. Cetățenii sunt rugați să nu iasă din casă. Oamenii sunt rugați să-și păstreze calmul. Martorii povestesc că grupuri hămesite de deputați dermocrați aleargă prin toată Moldova într-un autobuz alb,...

Comentează