Moldova demonstrează că este mândră de cele mai cunoscute și mai celebre vedete ale sale. Este vorba de nimeni altul decât vloggerul Ilie, cel care a devenit cunoscut la nivel global după ce a câștigat campionatul mondial de lins cactuși. Pentru celebrul vlogger, Guvernul moldovean a alocat suma de 69 de mii de euro din bugetul secret al țării.

”Ne dorim ca personalitățile marcante ale Moldovei să trăiască bine, în lux și bunăstare. Chiar dacă resturile de oameni o duc rău, cel puțin vedetele noastre să o ducă bine. Nu am putut sta în lături privind spre drama lui Ilie. Așa că am decis să donăm și noi. Din păcate, nu am putut mai mult, pentru că cineva a furat un miliard și ne cerem scuze de la Ilie că nu-i vărsăm mai multă kapustă”, a declarat premierul moldovean Pavel Filip.

Vloggerul Ilie este însă foarte modest. Acesta a anunțat că a primit prea multe donații. Cum banii sunt prea mulți față de cât a cerut inițial, în loc de o simplă casă își va face un palat cu 10 etaje, iar apoi își va lua o mașină de lux. Dacă o să-i rămână bani, își va cumpăra și o sticlă de doi litri de apă dulce.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilie-Vlog-Icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilie-Vlog-Icoana-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldova demonstrează că este mândră de cele mai cunoscute și mai celebre vedete ale sale. Este vorba de nimeni altul decât vloggerul Ilie, cel care a devenit cunoscut la nivel global după ce a câștigat campionatul mondial de lins cactuși. Pentru celebrul vlogger, Guvernul moldovean a alocat suma de...

Comentează