Betiv Gura Cainarului copy

În sfârșit s-a făcut dreptate. Gura Căinarului a fost votată pe site-ul VIP Magazin ca cea mai bună marcă de vin din Moldova. Sute de bețivi și-au făcut abonament la StarNet doar ca să voteze și să câștige marca de vin cu care se îmbată în fiecare zi.

”Voi nu știți, ic, ce fel de vin bun beau eu ca să mă raslăghesc? Evident, Gura Căinarului. Când duc la gură Gura Căinarului și sorb cu sete din țâță simt cum toate problemele dispar. Parcă nu mai contează că mă ține soția din Italia în spate. Parcă nu mai este nicio problemă că am datorii la barul din sat și beu pe caiet de o jumătate de an. Gura Căinarului este cea mai bună marcă de vin din Moldova”, a declarat Vanea Bețivu din Orhei.

Producătorii celebrului vin, pe care îl găsești în casa fiecărui moldovean, susține că Gura Căinarului este un vin care merge bine și la export. ”Aproape în fiecare geantă pe care moldovenii o trimit la Italea găsești și o butleajkă de vin Gura Căinarului”, a declarat directorul Gării Centrale din Chișinău, și el mare amator de Gura Căinarului.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminSocial
În sfârșit s-a făcut dreptate. Gura Căinarului a fost votată pe site-ul VIP Magazin ca cea mai bună marcă de vin din Moldova. Sute de bețivi și-au făcut abonament la StarNet doar ca să voteze și să câștige marca de vin cu care se îmbată în fiecare zi. ”Voi nu...

Comentează