În Chișinău a început marea curățenie de gunoaie. Evenimentul a fost o bucurie enormă pentru chișăieni care, cu această ocazie, au scăpat de două gunoaie mari: gunoiul stradal și gunoiul Plaha. Potrivit martorilor evenimentului fericit, câțiva gunoieri au descins la hotelul Nobil și au început să facă curățenie. Pentru că erau mai mulți, i-au bătut pe paznicii hotelului, apoi l-au bătut pe Costea Țuțu și l-au scos din clădire pe Vlad Plahotniuc.

”Noi ne-am făcut doar datoria. Lumea ne numește eroi, spasatelii Moldovei. Dar nu este așa. Când ni s-a spus că trebuie să facem curățenie în Chișinău, ne-am dat silința să facem curățenie cu adevărat. Lumea crede că gunoaiele sunt doar pe stradă. Nu este adevărat. Sunt multe gunoaie pe două picioare și vrem să le aruncăm pe toate în tomberon și la groapa de gunoi a istoriei. Moldovenii nu trăiesc greu din cauza gunoiului stradal, ci din cauza gunoaielor de politicieni”, a declarat șeful gunoierilor moldoveni, Leonea Iaibu.

Gunoierii care au început marea curățenie în Chișău susțin că au început cu hotelul Nobil, dar nu se opresc acolo. Aceștia vor să meargă pe la președinție, pe la Parlament, pe la primărie, pe la poliție, pe la CNA, pe la judecătorii. Din primele calcule, aceștia au foarte mult de muncit. Dacă gunoaiele de pe străzi vor fi strânse în câteva zile, gunoaiele umane vor fi adunate mai greu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Plahotniuc-tomberon-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Plahotniuc-tomberon-300x210-300x210.jpgadminSocial
În Chișinău a început marea curățenie de gunoaie. Evenimentul a fost o bucurie enormă pentru chișăieni care, cu această ocazie, au scăpat de două gunoaie mari: gunoiul stradal și gunoiul Plaha. Potrivit martorilor evenimentului fericit, câțiva gunoieri au descins la hotelul Nobil și au început să facă curățenie. Pentru...

Comentează