sicriu-om-viu-gopnic-copy

Un șorheian este acuzat de înscenarea propriei morți. Bărbatul a organizat un accident de căruță, iar apoi propria înmormântare. Polițiștii l-au prins pe făptaș în momentul în care încerca să iasă viu din mormânt, deși oficial era foarte mort. Din explicațiile shorheianului, acesta a încercat să scape de o invitație la o nuntă.

”Cu două zile înainte de așa-zisa moarte, am primit o invitație la nuntă. Un verișor m-a tot pândit, m-a tot pândit, până m-a prins. Eu știam că se însoară și ca să nu mă invite, dormeam prin grajd, mă ascundeam prin păduri. Nenorocitul a reușit să mă prindă. Nu știu cum. Dacă nu muream, trebuia să mă duc la nuntă. Și trebui să pun o mie de euro, că așa se pune la o nuntă mai de Doamne Ajută în Moldova”, a declarat shorheianul Vanea Huiova.

Shorheianul riscă acum 15 sutci de închisoare pentru înscenarea morții. Cel mai grav este că s-a prefăcut mort fix în timpul alegerilor. Așa că nu a votat cu Dodon, cum votează de altfel morții în Moldova. Dacă va fi găsit vinovat de nevotarea lui Dodon, riscă 69 de zile de închisoare. Din fericire, cineva a votat deja în locul său cu Dodon, așa că omul poate sta liniștit, a scăpat și de nuntă, și de închisoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Sicriu-om-viu-gopnic-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Sicriu-om-viu-gopnic-copy-300x300.jpgadminSocial
Un șorheian este acuzat de înscenarea propriei morți. Bărbatul a organizat un accident de căruță, iar apoi propria înmormântare. Polițiștii l-au prins pe făptaș în momentul în care încerca să iasă viu din mormânt, deși oficial era foarte mort. Din explicațiile shorheianului, acesta a încercat să scape de o invitație...

Comentează