Prognoza Meteo Rusia copy

De ce ne-am speriat nu am scăpat. Rusia a început să prezinte în jurnalele de știri, de la televiziunile de stat prognoze meteo despre condițiile meteo de zbor din Moldova. Potrivit prezentatoarei Ecaterina Andreeva, de la Pervâi Kanal, Mig-urile rusesti ar putea începe survolurile Moldovei în curând.

”Republica Moldova are o climă foarte bună pentru bombardamente. Avioanele de la Mărculești au fost vândute sau ruginesc în ploaie. Condițiile de zbor pentru Mig-urile rusești peste Moldova sunt excelente, pentru că ei nu au niciun fel de tunuri antiaeriene. Acestea există, dar numai pe hârtie – au fost date la muzeu sau la fier vechi de miniștrii apărării. Pe de altă parte, vântul în Moldova este schimbător. Când bate dinspre est, când dinspre vest. Mig-urile noastre ar trebui să facă un pic de curent de aer dinspre est”, a anunțat prognoza meteo, prezentatoarea Ecaterina Andreeva.

Salvarea Moldovei ar putea veni din partea ministrului Agriculturii, Ion Sulă. Sulă a propus crearea unui detașament special de soldați moldoveni, care vor avea câte o sapă în dotare. Soldații moldoveni vor trebui să sară cu sapa la avioanele rusești și să le doboare!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Prognoza-Meteo-Rusia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Prognoza-Meteo-Rusia-copy-300x300.jpgadminSocial
De ce ne-am speriat nu am scăpat. Rusia a început să prezinte în jurnalele de știri, de la televiziunile de stat prognoze meteo despre condițiile meteo de zbor din Moldova. Potrivit prezentatoarei Ecaterina Andreeva, de la Pervâi Kanal, Mig-urile rusesti ar putea începe survolurile Moldovei în curând. ”Republica Moldova are o climă foarte...

Comentează