Moda selfie-urilor în toalete este periculoasă. Avertismentul vine din partea Sanepidului din Chișinău. Medicii susțin că tinerele care merg seară de seară în toaletele cluburilor de fițe ca să-și facă poze se pot îmbolnăvi grav. În aceste toalete a fost descoperit virusul sifilisului.

”Este un virus foarte periculos. De regulă, îl dobândesc fetele care nu se păstrează virgine. Noi am vrut să închidem toaletele când am surprins în flagrant mai multe persoane făcând sex. De acolo au apărut și virușii de sifilis. Din păcate, patronii cluburilor au refuzat să închidă toaletele”, a explicat șeful Direcției Sanătate Publică din Chișinău, Anton Zgâlța.

Patronii își apără toaletele și susțin că acestea au dublu scop: de selfie, dar și de videochat – în toaletele fetelor au fost instalate mai multe camere video.  ”Dar trebuie să stați liniștit, nu are acces toată lumea la imaginile filmate în toalete, doar cei care plătesc”, a dat asigurări Sergay Pidor, patronul unui club din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Selfie-toaleta-cluburi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Selfie-toaleta-cluburi-copy-150x150.jpgadminSocial
Moda selfie-urilor în toalete este periculoasă. Avertismentul vine din partea Sanepidului din Chișinău. Medicii susțin că tinerele care merg seară de seară în toaletele cluburilor de fițe ca să-și facă poze se pot îmbolnăvi grav. În aceste toalete a fost descoperit virusul sifilisului. ”Este un virus foarte periculos. De regulă,...

Comentează