Jurnaliuștii, anal-iștii și bleagherii care lucrează pentru Publika WC, Prime și alte canalizații din Moldova au organizat o grevă de avertisment împotriva lui Plahotniuc. Aceștia sunt extrem de supărați că nu s-a găsit loc și pentru ei în avionul oligarhului moldovean.

”Noi ne-am pus toată sovistea la bătaie, ne este rușine să mai ieșim din casă că aruncă copiii cu chetre după noi, ne latră toți câinii. Am făcut lucruri extrem de urâte, l-am pupat în fundație pe domnul Plaha, de nu vor să mai vorbească cu noi nici măcar familiile… Și ce credeți că s-a întâmplat? Domnul Plaha a plecat, iar pe noi ne-a lăsat. Cereme să ne trimită și nouă un avion”, a declarat jurnalistul Cristinel Tărăboi.

Drept urmare, angajații Publika WC, Prime și multe alte canalizări refuză să mai mănânce kk la televizor așa cum făceau până acum.

Vlad Plahotniuc se apără și susține că a trimis un avion special pentru toți, jurnaliuștile, anal-iștii, bleagherii. Din păcate, Andrei Năstase a oprit și avionul acesta. Finul lui Vlad Plahotniuc, Andrian Candu, a anunțat deja că ”asta este viața, sănătate la toți”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Avion-Publika-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Avion-Publika-copy-300x300.jpgadminPolitic
Jurnaliuștii, anal-iștii și bleagherii care lucrează pentru Publika WC, Prime și alte canalizații din Moldova au organizat o grevă de avertisment împotriva lui Plahotniuc. Aceștia sunt extrem de supărați că nu s-a găsit loc și pentru ei în avionul oligarhului moldovean. ”Noi ne-am pus toată sovistea la bătaie, ne este...

Comentează