zombie-morti-cimitire-nu-plaha-copy

Protest violent în cimitirul Doina din Capitală. Sute de mii de morți și-au zgâlțâit crucile în semn de adâncă nemulțumire față de decizia Comisie Electorale Centrale de a-i duce la vot. Morții susțin că s-au săturat să voteze de fiecare dată la alegeri și vor să fie lăsați în pace. Din morminte s-au auzit toată ziua strigăte și lozinci. Cele mai populare erau ”Nu Plaha!”, ”Jios Plaha!” și ”Jios CECan!”

”Ne-am zacalibit să fim deranjați de fiecare dată când au loc alegeri în Moldova. Nu există parlamentare, locale și mai nou prezidențiale fără participarea noastră. Dar mai lăsați-ne, oameni buni, în pace. Vrem să ne dormim somnul de veci. Plaha, ție ți-ar face plăcere să te trezim la 3-4 noaptea, să-ți punem în mâini ștampila de vot și să-ți zicem să votezi cu Pulu? Înainte ne deranjau comuniștii, acum ne deranjează Plaha”, a declarat extrem de supărat un mort din cimitirul Doina, care a fost ministru în timpul vieții.

Morții au făcut și o petiține online prin care cer să fie lăsați să doarmă în voie. Dacă nu vor fi auziți, morții din cimitire promit să intre în greva foamei, fără colivă și vin. În plus, o delegație a morților promite să-i bântuie pe Plaha, Marian Pulu și pe CECan până când nu vor fi lăsați să doarmă veșnic!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Zombie-Morti-Cimitire-Nu-Plaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Zombie-Morti-Cimitire-Nu-Plaha-copy-300x300.jpgadminSocial
Protest violent în cimitirul Doina din Capitală. Sute de mii de morți și-au zgâlțâit crucile în semn de adâncă nemulțumire față de decizia Comisie Electorale Centrale de a-i duce la vot. Morții susțin că s-au săturat să voteze de fiecare dată la alegeri și vor să fie lăsați în...

Comentează