vlad-plahotniuc-trompeta-nu-pasha-copy

Scandaș uriaș în toată Moldova. Artiștii moldoveni au făcut front comun și vor să-i apere pe cântăreții Pasha Parfeni și Cătălin Josan. Cei doi au fost excluși de la Potcoava de Aur pe motiv că au declarat că Plahotniuc cântă oribil la trompetă. 

”Dacă Pasha și Cătălin nu vor fi acceptați la Potcoava de Aur, vom declara grevă. Nici nu știți ce vă așteaptă. O să ne răzbunăm pe voi, pe toți moldovenii. O să lovim în ideea și filosofia de moldovean. Din acest moment nu mai cântăm pe la nunți. Să ne rugați în genunchi, să ne dați 100 de mii de euro, nu, suntem în grevă. Vrem pe Pasha și Cătălin la Potcoava de Aur”, a declarat Toly Druga, președintele Asociației Cântăreților Moldoveni cu șosete rupte.

Dacă greva nu va fi de niciun folos, artiștii moldoveni anunță greva foamei. Cu alte cuvinte, nu vor cânta la cumătrii, la zile de naștere sau hramuri. Unii au promis că nu vor cânta nici în duș. Iar ca să fie și mai răi, artiștii moldoveni vor extrage toate piesele lor de pe piață, astfel că moldovenii, fără muzică, vor simți cât de rău le este și se vor răscula împotriva lui Plaha.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-trompeta-nu-Pasha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-trompeta-nu-Pasha-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandaș uriaș în toată Moldova. Artiștii moldoveni au făcut front comun și vor să-i apere pe cântăreții Pasha Parfeni și Cătălin Josan. Cei doi au fost excluși de la Potcoava de Aur pe motiv că au declarat că Plahotniuc cântă oribil la trompetă.  ”Dacă Pasha și Cătălin nu vor fi acceptați...

Comentează