maia-laguta-maia-sandu-moldova1-copy

Nu doar Publika TV greșește. Până și alte televiziuni mari, cu experiență, ale lui Vlad Plahotniuc produc erori. De data asta este vorba de cunoscuta televiziune din cadrul General Media Group, Moldova 1. Prezentă la dezbaterile erectorale, Maia Laguta a fost prezentată dintr-o gravă eroare ca Maia Sandu.

”Ne pare rău, nu a fost o greșeală voită. Noi nu am vrut să ducem lumea în eroare. Nu ne-am gândit că alegătorii vor crede că Maia Laguta este Maia Sandu și astfel vom fura din voturile Maiei Sandu. Nici prin cap să ne treacă așa ceva. Nuuuu. Ne pare rău că s-a greșit atât de grav. Promit că dacă îl prin pe cel care a scris pe ecran în loc de Maia Laguta – Maia Sandu, o să-l trimit pe Țuțu să-l bată”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Din primele investigații, de vină este Baba Valea, care spală podelele în holul Moldova 1. Aceasta a scos din greșeală un cablu din priză, iar pe ecran a apărut Sandu în loc de Laguta.

De altfel, Vlad Plahotniuc a ținut să-și exprime încă o dată susținerea acordată Maiei Sandu. Plaha susține că este prieten foarte bun cu fostul ministru al educației. Coordonatorul executiv promite că va scoate niște casete noi în care apare alături de Maia Sandu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-Maia-Sandu-Moldova1-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Laguta-Maia-Sandu-Moldova1-copy-300x300.jpgadminPolitic
Nu doar Publika TV greșește. Până și alte televiziuni mari, cu experiență, ale lui Vlad Plahotniuc produc erori. De data asta este vorba de cunoscuta televiziune din cadrul General Media Group, Moldova 1. Prezentă la dezbaterile erectorale, Maia Laguta a fost prezentată dintr-o gravă eroare ca Maia Sandu. ”Ne pare...

Comentează