Ilan Shor Porc copy

Ilan Șor a trecut prin cumpăna vieții sale. Cel mai gras primar din Moldova a riscat să fie pârjolit cu lampa de gaz de doi bețivi din Orhei. Aceștia erau atât de beți, că când l-au văzut pe primar au sărit pe el crezând că este un porc.

”Mi-au pus un căluș în gură, mi-au legat mâinile și picioarele și ascuțeau deja un cuțit. Noroc că au trecut niște copii de la școala rusă și au început să strige, Mărul, Mărul. Bețivii nu înțelegeau, credeau că trebuie să le dea mere. Dar ca prin minune mi s-au dezlegat mâinile și picioarele și am fugit, scăpând astfel viu din mâinile lor”, a anunțat extrem de speriat Ilan Șor, cel mai gras primar din Moldova.

Paza de corp al primarului l-a avertizat deja că până nu se termină sărbătorile de iarnă în Orhei, aceștia refuză să mai iasă în stradă de frica bețivanilor. Ca să scape netăiat în acest an, Ilan Șor va merge prin oraș costumat în preot.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Ilan-Shor-Porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Ilan-Shor-Porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Ilan Șor a trecut prin cumpăna vieții sale. Cel mai gras primar din Moldova a riscat să fie pârjolit cu lampa de gaz de doi bețivi din Orhei. Aceștia erau atât de beți, că când l-au văzut pe primar au sărit pe el crezând că este un porc. ”Mi-au pus...

Comentează