vlad-plahotniuc-bani-miliard-copy

vlad-plahotniuc-biblioteca-video-copy

vlad-plahotniuc-moldovesti-copy

Incredibil, jurnalistul Cristian Tarabă a fost dat afară de Vlad Plahotniuc. Asta după ce a filmat din greșeală miliardul furat. Miliardul se vedea destul de bine sub măsuța de cafea a cunoscutului oligarh. Greșeala de montaj nu a fost observată la timp și a fost difuzată în emisiunea ”O zi cu Plaha”.

”Oi, blea, ce-ai făcut băi, Tarabă? Tu nu te-ai uitat că se vede miliardul furat în reportaj? Dar eu ți-am spus să fii atent să nu se vadă și miliardul. M-am săturat că toți mă acuză că l-am furat, acum vii și tu și îl arăți la televizor să-l vadă toți dușmanii mei. Să nu te mai văd în fața ochilor mei, că îmi arde curul”, i-a urlat Vlad Plahotniuc lui Cristian Tarabă.

Nu sunt singurele greșeli de montaj din emisiunea ”O zi cu Plaha”. Imediat după cadrul în care se vede miliardul furat, apare și biblioteca video a lui Vlad Plahotniuc. Mai exact, sunt foarte multe casete cu politicieni, vedete de televiziune și oameni de afaceri din Moldova în ipostaze incendiare. În alt cadru se poate vedea foarte bine cum Liuda Ghimpu, Podleancă și Igori Gandon stau în genunchi și așteaptă să intre în audiență la domnul coordonator. Care este site-ul preferat al lui Vlad Plahotniuc? Sunt două site-uri de știri inventate, publika.wc și moldovesti.info.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-bani-miliard-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-bani-miliard-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incredibil, jurnalistul Cristian Tarabă a fost dat afară de Vlad Plahotniuc. Asta după ce a filmat din greșeală miliardul furat. Miliardul se vedea destul de bine sub măsuța de cafea a cunoscutului oligarh. Greșeala de montaj nu a fost observată la timp și a fost difuzată în...

Comentează