Gest extrem de romantic și plin de tandrețe pentru celebrul gopnic din Chișinău care și-a bătut BMW-ul cu cristale swarovski. Acesta a scuipat pe asfalt o declarație de dragoste pentru prietena sa. Vecinii povestesc că nu au știut ce pregătește gopnicul, l-au văzut stând o jumătate de zi în pirostrii cu un chiștoc în mână și cu o bere în cealaltă, scuipând în continuu pe asfalt.

”Tot timpul face asta, stă în pirostrii și scuipă întruna în fața blocului, cu o țigară în mână și o bere în cealaltă. Nu am știut că, de fapt, este un om așa de romantic. Dacă știam, poate că în ziua respectivă ieșeam prin față și nu săream geamul prin spatele blocului cum fac de regulă ca să nu-mi ceară bani, țigări sau răsărită”, a declarat un gay care l-a văzut pe gopnic în momentul său de romantism.

Gopnicul susține că nu ar fi reușit să facă totul de unul singur. Unii prieteni de-ai săi au venit să scuipe un pic pentru declarația de iubire. Pentru ”Ti iobesk” au fost consumați 450 de litri de salivă. În ziua în care a fost făcută declarația de dragoste, niciun copil, niciun gay și nicio pensionară nu a fost agresată în scara blocului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/BMW-Gopnic-si-padrujka.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/BMW-Gopnic-si-padrujka-150x150.jpgadminSocial
Gest extrem de romantic și plin de tandrețe pentru celebrul gopnic din Chișinău care și-a bătut BMW-ul cu cristale swarovski. Acesta a scuipat pe asfalt o declarație de dragoste pentru prietena sa. Vecinii povestesc că nu au știut ce pregătește gopnicul, l-au văzut stând o jumătate de zi în...

Comentează