Dorin Drăguțan Discuție Facebook copy

Deși spune că are a doua mașină de rezervă în caz că se strică prima, Dorin Drăguțan a pățit-o. Aseară, imediat după emisiunea de la PRO TV, guvernatorul Băncii Naționale a rămas fără ambele mașini. Amândouă s-au stricat. Ca să nu ia un taxi, Dorin Drăguțan a scris imediat pe facebook că caută o mașină și cere ajutor.

”Blea, ni s-o stricat amândouă mașinile. Cine din frenzii mei vine să mă ia de la Pro TăVă? Gadam budu, ne zabudu. Știți că nu rămân dator. Eu nu degeaba i-am zis lui Plaha că mai am nevoie de o mașină. I-am spus că dacă se strică acestea două eu cu ce circul. Iaca, blea, am rămas acum cu curul în drum și trebuie să merg la rutieră. Ce fel de guvernator demisionar sunt eu după asta? Mare bespredel în țara asta, să ai două mașini de serviciu și ambele să se strice”, a scris Dorin Drăguțan pe contul său oficial de pe Facebook.

Din fericire, Dorin Drăguțan nu a rămas fără prieteni chiar dacă și-a pierdut locul de muncă. Rudele sale, Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă i-au scris primii pe facebook. Dorin a promis că-l ajută după ce strânge toate pietrele României Mari. Și Shor sau Plahotniuc i-au promis ajutor, spre disperarea lui Filat. Până la urmă procurorul-șef DNA, Codruța Kovesi a promis să trimită o mașină mare să-i încarce pe toți: ”e o dubă mare, destul de încăpătoare”.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Drăguțan-Discuție-Facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Drăguțan-Discuție-Facebook-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deși spune că are a doua mașină de rezervă în caz că se strică prima, Dorin Drăguțan a pățit-o. Aseară, imediat după emisiunea de la PRO TV, guvernatorul Băncii Naționale a rămas fără ambele mașini. Amândouă s-au stricat. Ca să nu ia un taxi, Dorin Drăguțan a scris imediat...

Comentează