Festivalul Culorilor Dusuri copy

Cei care au fost la festivalul Culorilor vor umbla o lună murdari și colorați ca niște gândaci de colorado. Motivul, ministerul Educației a decis să taie apa în toate căminele din Chișinău. Asta ca să facă un pic de economie. Disperați, studenții au depus molevne la biserică ca să cheme ploaia și să se mai curețe un pic.

”Nu mai avem nicio șansă să ne dea apă în cămine. Decât să trimitem solicitări la ministerul Educației, mai bine să ne rugăm la Dumnezeu să ne trimită o ploaie și să ne spele. Așa că ne rugăm prin biserici. Până atunci, umblăm colorați prin Chișinău. Am observat un avantaj. Nu ne mai latră copiii lui Chirtoacă, câinii maidanezi”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info studentul de la Universitatea Agrară, Vasea Zaibal.

Ca să nu sperie babele din Chișinău, poliția i-a obligat pe studenți să nu circule prin zonele cu biserici. Din păcate, câteva femei gravide s-au speriat foarte tare când i-a văzut pe studenții colorați.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Festivalul-Culorilor-Dusuri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Festivalul-Culorilor-Dusuri-copy-300x300.jpgadminSocial
Cei care au fost la festivalul Culorilor vor umbla o lună murdari și colorați ca niște gândaci de colorado. Motivul, ministerul Educației a decis să taie apa în toate căminele din Chișinău. Asta ca să facă un pic de economie. Disperați, studenții au depus molevne la biserică ca să cheme ploaia...

Comentează