Cei care au fost la festivalul Culorilor vor umbla o lună murdari și colorați ca niște gândaci de colorado. Motivul, ministerul Educației a decis să taie apa în toate căminele din Chișinău. Asta ca să facă un pic de economie. Disperați, studenții au depus molevne la biserică ca să cheme ploaia și să se mai curețe un pic.

”Nu mai avem nicio șansă să ne dea apă în cămine. Decât să trimitem solicitări la ministerul Educației, mai bine să ne rugăm la Dumnezeu să ne trimită o ploaie și să ne spele. Așa că ne rugăm prin biserici. Până atunci, umblăm colorați prin Chișinău. Am observat un avantaj. Nu ne mai latră câinii maidanezi, iar mașinile se opresc la zebră ca să traversăm și nu ne mai calcă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info studentul de la Universitatea Agrară, Leonea Iaibu.

Ca să nu sperie babele din Chișinău, poliția i-a obligat pe studenți să circule prin oraș mai mult noaptea. Din păcate, în Piața Centrală câteva femei s-au speriat atât de tare, că au lăsat marfa pe tarabe și au fugit în lume. Babuc Monica care este ministrul Educației i-a sfătuit pe studenți să se spele în Bâc, dar să fie atenți să nu-i muște delfinii care s-au pripășit pe acolo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Festivalul-culorilor.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Festivalul-culorilor-300x300.jpgadminMonden
Cei care au fost la festivalul Culorilor vor umbla o lună murdari și colorați ca niște gândaci de colorado. Motivul, ministerul Educației a decis să taie apa în toate căminele din Chișinău. Asta ca să facă un pic de economie. Disperați, studenții au depus molevne la biserică ca să...

Comentează