Vlad Filat pare să nu mai scape de necazuri, după ce fosta nevastă i-a fugit cu fostul consilier, după ce 20 de deputați au plecat la Leancă, chiar și pisica s-a făcut nevăzută. Vlad Filat crede că mâța i-a plecat la vecini, dar nu își explică motivul. ”Am ținut la pisica asta. Tot timpul i-am dat cel mai bun. Era animalul meu preferat. Chiar nu înțeleg de ce să mă trădeze? Și la cine? La sărăntocii de vecini”, a explodat în lacrimi Vlad Filat în emisiunea Lorenei Bogza.

Solicitați de redactorii moldovesti.info, vecinii susțin că soțul Angelei Gonța i-a promis multe mâței și nu s-a ținut de cuvânt. ”Știți, pisicile nu suporta câinii. Domnul Gonța avea un buldog pe care îl chema Varaneașa. Ei bine, Filat i-a zis pisicii că va sta fără buldog, fără Varaneașa. Săptămâna trecută l-a adus pe Varaneașa din nou acasă. Pisica a fugit la noi”, le-au declarat vecinii redactorilor moldovesti.info.

În apărarea sa, Vlad Filat susține că are nevoie de Varaneașa pentru a-și apăra casa și seiful său. De curând și-a adus acasă mulți banii, cam 1 miliard de euro și nu poate sta fără protecție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Filat-si-catelul-pisica.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Filat-si-catelul-pisica-150x150.jpgadminMonden
Vlad Filat pare să nu mai scape de necazuri, după ce fosta nevastă i-a fugit cu fostul consilier, după ce 20 de deputați au plecat la Leancă, chiar și pisica s-a făcut nevăzută. Vlad Filat crede că mâța i-a plecat la vecini, dar nu își explică motivul. ”Am ținut la pisica asta. Tot timpul...

Comentează