Mihai Ghimpu peste Shor copy

Cea mai cunoscută Liuda din Moldova, Mihai Ghimpu, se poate declara pescar fericit. Acesta a anunțat victorios pe facebook că a reușit să prindă în sfârșit peștiShor-ul de aur. Ghimpu a și pus pe facebook o poză cu acest peștiShor.

”Stăteam cu undița în mână, pe malul lacului și m-am săturat cât l-am Filat pe peștiShor. Voiam și eu un peștiShor de aur. Am avut noroc. Am căutat cu un BețiShor un viermiShor, l-am găsit, l-am pus în nadă și l-am prins. Evident că îmi va îndeplini trei dorinți. I-am zis că vreau un Porsche, vreau o Jasmincuță cu genunchiul julit ca să mi-o fac asistentă. La a treia dorință încă nu m-am gândit, dar văd eu”, a declarat Mihai Ghimpu, cel mai cunoscut Liuda din Moldova.

Deși a refuzat să spună care este dorința, anal-iștii politici au anunțat deja că Liuda i-a cerut în secret peștiShor-ului să-l facă președintele Moldovei. PeștiShorul i-a spus că este prea mic pentru astfel de solicitări mari, așa că l-a trimis cu rugăciunea asta la peștele mare, coordonatorul întregii Moldove.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Mihai-Ghimpu-peste-Shor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Mihai-Ghimpu-peste-Shor-copy-300x300.jpgadminSocial
Cea mai cunoscută Liuda din Moldova, Mihai Ghimpu, se poate declara pescar fericit. Acesta a anunțat victorios pe facebook că a reușit să prindă în sfârșit peștiShor-ul de aur. Ghimpu a și pus pe facebook o poză cu acest peștiShor. ”Stăteam cu undița în mână, pe malul lacului și m-am...

Comentează