mihai-ghimpu-in-fata-la-nobil-copy

Ghimpu nu va mai putea candida la funcția de președinte al Republicii Moldova. CEC, adică Compania Erectorală a lui Cecan, a decis astăzi în anonimitate absolută să îl excludă din cursa erectorală. Motivul este extrem de simplu, Ghimpu și-a greșit numele. S-a înscris ca Liuda. În plus, a uitat să aducă certifrecatul de la spitalul din Costiujeni.

”Oamenii ăștia nu știu cât de greu este să fii candidat. Eu m-am încurcat cum mă cheamă. Toată lumea mă strigă, Liuda, Liuda. M-a întrebat Cecan numele, iar eu i-am zis primul nume care mi-a venit în cap. Adică Liuda. Și cu certifrecatul am probleme. Doctorii de la Costiujeni nu știu pe ce nume să mi-l scrie, pe Mișa, pe Liuda, pe Burebista, pe Ruki Verh… Este tare greu”, s-a plâns Liuda Ghimpu redactorilor moldovesti.info.

Pentru a rămâne totuși în cursă, Liuda Ghimpu a promis că se va reîncarna în Mihai Viteazul și își va depune încă o dată candidatura. Din păcate, pentru asta, trebuie să evadeze din spitalul de la Costiujeni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Mihai-Ghimpu-in-fata-la-nobil-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Mihai-Ghimpu-in-fata-la-nobil-copy-300x300.jpgadminSocial
Ghimpu nu va mai putea candida la funcția de președinte al Republicii Moldova. CEC, adică Compania Erectorală a lui Cecan, a decis astăzi în anonimitate absolută să îl excludă din cursa erectorală. Motivul este extrem de simplu, Ghimpu și-a greșit numele. S-a înscris ca Liuda. În plus, a uitat...

Comentează