Moscova nu crede în lacrimi și nu uită răutățile spuse în adresa ei. Iată încă o dovadă. Liuda Ghimpu a fost lăsat fără cetățenia rusă după ce a atacat în repetate rânduri Mâna Moscovei. Vladimir Putin a scris cu mâna lui un decret prin care l-a șters pe Liuda Ghimpu din spisocul cetățenilor ruși din Moldova.

”Ne-am zaibit, dacă cestna, să tot auzim de la Liuda că acuza Mâna Moscovei pentru toate huinelile care se întâmplă în Moldova. Dacă ninge, Mâna Moscovei. Dacă plouă, Mâna Moscovei. Dacă apar gropi în asfalt, Mâna Moscovei. Dacă primarul bate cu discurile de frână pe muzica de Liubă în garaj, tot Mâna Moscovei. Ahuieti ne vstati. Băăăi, Liuda, tu ai afighit cu tătu? Blea, noi am răbdat cât am răbdat, dar nu se poate așa. Dacă nu-ți place Mâna Moscovei, iaca, îți luăm cetățenia și du-te tu’n piu-piu”, a declarat ambasadorul Rusiei în Moldova, Iura Sosca.

Lovitura este extrem de cruntă pentru Liuda Ghimpu. După ce a lins mâna lui Plahotniuc care l-a hrănit atât de mult, se gândea să nu mai muște Mâna Moscovei și să o lingă în caz că Plaha îi dă un picior în fund. Adică, să meargă fix pe scenariul pe care l-a aplicat și Iuri Ivanovici care era Roșca, apoi s-a transformat în Sosca.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mihai-ghimpu-sabie-toaleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mihai-ghimpu-sabie-toaleta-copy-300x300.jpgadminSocial
Moscova nu crede în lacrimi și nu uită răutățile spuse în adresa ei. Iată încă o dovadă. Liuda Ghimpu a fost lăsat fără cetățenia rusă după ce a atacat în repetate rânduri Mâna Moscovei. Vladimir Putin a scris cu mâna lui un decret prin care l-a șters pe Liuda...

Comentează