Mihai Ghimpu Pesti copy

Mihai Ghimpu, cunoscut în cercurile deputaților, ca Liuda Feodorovna, a încălcat grav legea. Acesta a fost surprins în timpul unui act de braconaj de mare amploare. Chiar ministrul Mediului s-a implicat și l-a amendat pe cunoscutul urmaș al lui Burebista. Din primele informații, se pare că Liuda a prins Matca Iazului.

”Ne-am uitat pe pozele domnului Liuda pe facebook și ne-am convins. Era chiar Matca Iazului. I-am dat o amendă de să nu o uite cât o trăi. O să plătească 100 de ruble transistrene, pentru că actul de braconaj avea loc în Tranisnistria. Toată lumea știe că este interzis să prinzi Matca Iazului, că fără matcă nu mai apar pești. Fiecare iaz are Matca lui. Iar lacul Ghidighici este un lac important, 101 deputați se hrănesc de la Matca Iazului. Liuda i-a lăsat pe toți flămănzi”, a declarat ministrul Mediului, Valeriu Munteanu.

Autoritățile ecologizate din Moldova se gândesc la o serie de măsuri și pedepse pentru Liuda. Asta ca să-l facă să nu mai pescuiască o vreme. Liuda nu are voie să julească genunchii unei oarecare Alina timp de o lună. Va fi obligat să poarte pentru o lună galgoci fioletovâie și fustă scurtă ca ministrul Învățământului. Și, timp de o lună, nu va mai avea voie să-l pupe în c$r pe Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Mihai-Ghimpu-Pesti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Mihai-Ghimpu-Pesti-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mihai Ghimpu, cunoscut în cercurile deputaților, ca Liuda Feodorovna, a încălcat grav legea. Acesta a fost surprins în timpul unui act de braconaj de mare amploare. Chiar ministrul Mediului s-a implicat și l-a amendat pe cunoscutul urmaș al lui Burebista. Din primele informații, se pare că Liuda a prins...

Comentează