PL PD Sigla copy

O noutate bombă vine din partea cunoscutului luptător din Moldova, Mihai Ghimpu. Acesta a anunțat oficial pe contul său de facebook că Partidul Liberal va adera la Partidul Democrat. Potrivit fostului liberal, partidul său a ales cursul euro-pean anunțat de Vlad Plahotniuc, cam 20 de lei pentru un euro.

”Partidul creat se va numi, logic, PLDM. Adică Partidul Liberal și Democrat din Moldova. Filat să fie bun și să-și caute altă denumire pentru partidului lui, oricum este la închisoare, iar la câți băieți buni are acolo își face alt partid. Am discutat deja cu tovarășul Voronin și alți colegi români de-ai mei și am stabilit că facem Unirea, jur pe sicriul lui Lenin”, a spus Mihai Ghimpu pentru redactorii moldovesti.info.

Mihai Ghimpu susține că noii săi colegi din PLDM, adică Partidul Liberal și Democrat din Moldova, i-au povestit că unul dintre cei mai mari români a fost Stalin. Mihai Ghimpu crede că Stalin a vrut să refacă România Mare în Siberia. Așa că a început să-i transporte pe toți acolo, însă a murit înainte să-și ducă până la capăt visul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/PL-PD-Sigla-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/PL-PD-Sigla-copy-300x300.jpgadminPolitic
O noutate bombă vine din partea cunoscutului luptător din Moldova, Mihai Ghimpu. Acesta a anunțat oficial pe contul său de facebook că Partidul Liberal va adera la Partidul Democrat. Potrivit fostului liberal, partidul său a ales cursul euro-pean anunțat de Vlad Plahotniuc, cam 20 de lei pentru un euro. ”Partidul...

Comentează