Mihai Ghimpu stalin copy

Mihai Ghimpu a comentat extrem de supărat acuzațiile că Dorin Chirtoacă ar fi Mâna Moscovei. El susține că dacă asculți cântăreții ruși nu înseamnă că îți place de Putin. Cunoscut printre alegători ca Liuda Ghimpu, celebrul politician susține că de astăzi își schimbă porecla sa ca să-și apere nepotul.

”De astăzi nu mă mai numesc Liuda, ci Liubă. Îmi place foarte mult și mie această formație rusească. Mai ales cântecele Давай за, Там за туманами, Ты неси меня река și multe altele. Și nu doar Liuba. Îmi place clasicul Михаил Круг, că îl cheamă ca și pe mine. Владимирский централ este piesă de referință pentru mine. O am la ringtone pe telefonul mobil. Așa îmi cântă telefonul, când mă sună Plahotniuc. Și ce dacă nepotul meu bea în garaj și ascultă muzică rusească? Rusia are foarte multe lucruri bune: KGB, NKVD, Siberia, Kremlin, Lenin”, a declarat Liuba Ghimpu, președintele PL, adică Partidul Liubă.

Între timp, Dorin Chirtoacă a explicat cine a fost cel care a filmat petrecerea sa. ”Eram la tusovka din garajul meu. Beam niște Baltika deveatla, ne distram cu pațanii. Dar huilă ista de Roșca, a început să ne filmeze. I-am zis să nu filmeze, dar nu m-a ascultat”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă a scris și un blestem pe facebook. Toți cei care se vor jura astăzi că nu ascultă Liubă când se îmbată, o să le crească nasurile și o să li se micșoreze penisurile.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Mihai-Ghimpu-stalin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Mihai-Ghimpu-stalin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mihai Ghimpu a comentat extrem de supărat acuzațiile că Dorin Chirtoacă ar fi Mâna Moscovei. El susține că dacă asculți cântăreții ruși nu înseamnă că îți place de Putin. Cunoscut printre alegători ca Liuda Ghimpu, celebrul politician susține că de astăzi își schimbă porecla sa ca să-și apere nepotul. ”De...

Comentează