gheorghe-topa-copy

Cel mai cunoscut apărător al drepturilor polițiștilor, artistul Gheorghe Țopa este între agonie și extaz. De când a început campania erectorală de la Publika TV, nu mai are viață și nici nu este chemat la nunți. Artistul susține că oamenii au început să se ferească de el, astfel că familia sa riscă să nu aibă ce să mânânce.

”Oamenii sunt ușor de manipulați. De când la Publika se vorbește de dimineață până seara de Țopa, toți au început să se teamă de mine. Oamenii cred că sunt mafiot și nu mă invită la nunți. Am ajuns să cânt la petreceri de copii, că la Cartoon Networks încă nu se vorbește nimic de Țopa. Dar mi-e frică să nu cumpere domnul Plahotniuc televiziunea aceea. Dacă se întâmplă, e hana cu mine”, a declarat cu lacrimi în ochi cunoscutul artist care cântă, Hey, hey, polițist.

Gheorghe Țopa a anunțat că vrea închiderea Publika TV, iar bleagherii, anal-iștii și jurnaliștii de acolo să fie trimiși la muncă, să vadă cât de greu se face banul când nu dai din gură la televizor. Pentru a fi credibil, Gheorghe Țopa a depus la CCA și dovezi: un milion de ore de emisie directă în care a numărat de 100 de milioane de ori cuvântul Țopa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Gheorghe-Topa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Gheorghe-Topa-copy-300x300.jpgadminMonden
Cel mai cunoscut apărător al drepturilor polițiștilor, artistul Gheorghe Țopa este între agonie și extaz. De când a început campania erectorală de la Publika TV, nu mai are viață și nici nu este chemat la nunți. Artistul susține că oamenii au început să se ferească de el, astfel că...

Comentează