Gheorghe Topa si Topii copy

Scandal în familia Țopa din cauza protestului organizat de Platforma DA în PMAN. Celebrul cântăreț Gheorghe Țopa este extrem de supărat pe verișorii săi, Victor și Viorel Țopa pentru că țin ocupată piața. Gheorghe Țopa le-a cerut verilor să renunță la proteste, altfel se supără.

”Am înțeles, ați protestat o zi, două, hai, fie și o săptămână. Dar nu se poate să ții blocată PMAN de o lună. Acolo nu este zona de picnic. Verișorii iștea ai mei nu se gândesc că vine hramul, revelionul. Unde să îl facem dacă ei țin piața blocată? Unii artiști așteaptă hramul ca să mai câștige și ei un ban, dar verișorii mei nu ne lasă. Nu e frumos”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, cântărețul Gheorghe Țopa.

Gheorghe Țopa susține că a fost invitat deja să cânte la hramul Chișinăului și că îi roagă frumos pe verișori să-și ia corturile cel puțin în ziua în care se va organiza concertul. Verișorii lui Gheorghe Țopa, Victor și Viorel Țopa susțin însă că hramul poate avea loc în jurul corturilor lor. Asta pentru că oricum Gheorghe Țopa este obișnuit să cânte în nunțile din cort.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Gheorghe-Topa-si-Topii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Gheorghe-Topa-si-Topii-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal în familia Țopa din cauza protestului organizat de Platforma DA în PMAN. Celebrul cântăreț Gheorghe Țopa este extrem de supărat pe verișorii săi, Victor și Viorel Țopa pentru că țin ocupată piața. Gheorghe Țopa le-a cerut verilor să renunță la proteste, altfel se supără. ”Am înțeles, ați protestat o...

Comentează