Gheorghe Papuc avion copy

Gheorghe Papuc a revenit din concediu. Bronzat și puțin mai rotunjor, fostul Ministru de Interne a fost astazi intampinat pe aeroportul din Chisinau de catre rude si prietenii adevarati, adica cei trei Vlazi care conduc tara: Vlad Filat, Vlad Plahotniuc si Vladimir Voronin.

”Eu de felul meu sunt tare activ. Le-am zis lui Plahotniuc, Filat si Voronin ca eu vreau inapoi la munca. M-am saturat de plaja. M-au trimis sa ma odihnesc si au uitat de mine. Se poate asa ceva?! Dar ei sunt prietenii mei cei mai buni, asa ca au organizat iertarea pacatelor foarte repede”, declara Gheorghe Papuc cu zambetul pe fata.

Fostul Ministru de Interne revine in țara după ce Curtea de Apel a anulat toate acuzatiile care i se aduc referitor la crimele comise de acesta pe 7 aprilie 2009. Pentru ca amenda de 500 de euro a fost achitata deja de prietenii sai, Gheorghe Papuc poate ocupa din nou functia de Ministru de Interne. Oleg Balan, actualul ministru si-a depus deja demisia pentru ai oferi fotoliul. Totusi, Gheorghe Papuc are un regret: ”cand l-am vazut pe prostul de Shoricel primar la Orhei mi-am zis pacaat ca nu am candidat si eu sa ma voteze prostii dintr-un oras!”

Gheorghe Papuc a revenit in Moldova cu un regret: ”pacat ca nu am candidat in vreun oras sa fiu votat de prosti”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Gheorghe-Papuc-avion-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Gheorghe-Papuc-avion-copy-300x300.jpgadminPoliticBalan,Gheorghe Papuc,Voronin
Gheorghe Papuc a revenit din concediu. Bronzat și puțin mai rotunjor, fostul Ministru de Interne a fost astazi intampinat pe aeroportul din Chisinau de catre rude si prietenii adevarati, adica cei trei Vlazi care conduc tara: Vlad Filat, Vlad Plahotniuc si Vladimir Voronin. ”Eu de felul meu sunt tare activ....

Comentează