Scandal la marșul Unirii din Chișinău. În timp ce au manifestat în fața Ambasadei Rusiei, unioniștii au văzut cum o persoană a ieșit pe balconul ambasadei, și-a dat pantalonii jos și le-a arătat curul. Bărbatul a stat cu fundul gol cât a durat protestul. Participanții la miting susțin că nimeni altcineva nu le putea arăta poponeața decât ambasadorul Rusiei la Chișinău. Specialiștii în curul ambasadorului rus confirmă fără echivoc că era anume acesta.

”Sigur era excelența sa cu curul gol la balcon. Am văzut pozele și afirm cu tărie că ca fundul lui nu e niciun alt fund. Îl recunosc cu ochii închiși. Are trei alunele mari, dar și o cicatrice pe buca stângă. Am văzut bucile acestea de o mie de ori în fața ochilor mei. Nici nu trebuie să le ating cu buzele ca să vă spun că era tovarășul ambasador”, a declarat pentru moldovesti.info, Vladimir Voronin.

Vlad Filat, Vlad Plahotniuc, Iurile Leancă, Natalia Gherman au confirmat și ei informația. Potrivit acestor politicieni, gestul nu trebuie tratat ca o ofensă. Dimpotrivă, este un semn de adâncă prețuire adresat tuturor moldovenilor. Politicienii moldoveni susțin că de fiecare dată când au avut onoarea să fie primiți de Ambasador, de fiecare dată au fost tratați cu curu pe care trebuiau să-l pupe mai întâi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Ambasador-rus-curul-gol-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Ambasador-rus-curul-gol-copy-150x150.jpgadminPolitic
Scandal la marșul Unirii din Chișinău. În timp ce au manifestat în fața Ambasadei Rusiei, unioniștii au văzut cum o persoană a ieșit pe balconul ambasadei, și-a dat pantalonii jos și le-a arătat curul. Bărbatul a stat cu fundul gol cât a durat protestul. Participanții la miting susțin că nimeni...

Comentează