Erdogan s-a îmbătat criță la vizita de la Cricova. Mare amator de vin moldovenesc, președintele Turciei nu a rezistat tentației și a gustat din tot ce a putut: Merlot, Feteasca, Șampanie și multe altele. Din păcate, vinul i s-a urcat la cap, iar Erdogan a făcut un gest de maximă prietenie.

Președintele Turciei l-a luat din nou de mână pe Dodon, l-a înhățat zdravăn cu cealaltă și l-a pupat în zasos. Obișnuit să fie folosit, Dodon nu s-a împotrivit acestui gest de prietenie și s-a lăsat dus de valul sărutului pasional.

Încântat, sultanul Erdogan a anunțat că când se întoarce la Constantinopol își va face și un harem de bărbați, iar primul soție pe care vrea să și-l ia va fi Dodon. Măsura l-a supărat pe Plahotniuc care susține că Erdogan îi fura soția, dar și pe Putin, care nu este de acord ca amanta sa să meargă în patul altcuiva.

Analiștii au anunțat deja că ar putea fi primul război din lume care să înceapă pentru un bărbat și nu pentru o femeie.

Peste nouă luni așteptăm să vedem ce o să fie, băiat sau fată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Erdogan-Dodon-Mana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Erdogan-Dodon-Mana-copy-300x300.jpgadminInternațional
Erdogan s-a îmbătat criță la vizita de la Cricova. Mare amator de vin moldovenesc, președintele Turciei nu a rezistat tentației și a gustat din tot ce a putut: Merlot, Feteasca, Șampanie și multe altele. Din păcate, vinul i s-a urcat la cap, iar Erdogan a făcut un gest de...

Comentează