Mihai Ghimpu in camasa de forta copy

Mihai Ghimpu a fost onorat așa cum se cuvine la Costiujeni. Numele celui mai cunoscut deputat pe Facebook va fi purtat de spitalul din localitate. Medicii de aici au decis asta după ce i-au studiat dosarul cu minuțiozitate. 

”Mihai Ghimpu ar fi un pacient extraordinar pentru noi. Îl așteptăm cu brațele deschise. Îi urmărim toate dezbaterile televizate, toate aparițiile la tribuna Parlamentului. Știm fiecare piu-piu de-al său. Este o onoare pentru noi să-l putem trata. Considerăm cazul său unicat în lume. Știți, domnul Mihai Ghimpu este un fel de bibliotecă ambulantă a bolilor de cap. Le are aproape pe toate”, a declarat psihiatrul-șef al Spitalului de Psihiatrie”Mihai Feodorovici Ghimpu” din Costiujeni.

Mihai Ghimpu nu a comentat deocamdată pe facebook vestea. Apropiații săi susțin însă că acesta ar fi fost extrem de bucuros când a aflat și, în semn de mare fericire, ar fi exclamat: ”Piu-Piu!”

Gest de maximă onoare! Spitalul din Costiujeni și-a schimbat numele și se va numi Spitalul de Psihiatrie ”Mihai Ghimpu”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mihai-Ghimpu-in-camasa-de-forta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mihai-Ghimpu-in-camasa-de-forta-copy-300x300.jpgadminPoliticCostiujeni,Mihai Ghimpu,psihiatrie
Mihai Ghimpu a fost onorat așa cum se cuvine la Costiujeni. Numele celui mai cunoscut deputat pe Facebook va fi purtat de spitalul din localitate. Medicii de aici au decis asta după ce i-au studiat dosarul cu minuțiozitate.  ”Mihai Ghimpu ar fi un pacient extraordinar pentru noi. Îl așteptăm cu...

Comentează