Taximetrist mut copy

Ideea de a angaja șoferi muți aparține patronului firmei Taxi Mutu după ce a primit mai multe plângeri de la pasageri. Oamenii erau nemulțumiți că șoferii vorbesc prea mult despre sensul vieții, bârfesc toate fetele pe care le văd pe stradă, înjură la volan.

”Am început cu un singur taximetrist mut. În curând mi-am dat seama că omul nu făcea față. Restul taximetriștilor stăteau, iar el era cerut mereu la comandă. I-am dat pe toți afară și am început să angajez doar șoferi care nu pot vorbi. Uimitor, dar afacerile îmi merg de minune”, spune Vasile Tupoiu, patronul firmei de taxi.

Taxi Mutu susține că orice client scapă de discuțiile inutile despre politică, fotbal. În special femeile vor fi mulțumite, nu vor mai afla peripețiile amoroase ale taximetriștilor. Cel mai important, însă, clienții au scăpat de poveștile despre viața taximetriștilor, la care se adaugă și sfaturi de care nu are nevoie nimeni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Taximetrist-mut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Taximetrist-mut-copy-300x300.jpgadminSocial
Ideea de a angaja șoferi muți aparține patronului firmei Taxi Mutu după ce a primit mai multe plângeri de la pasageri. Oamenii erau nemulțumiți că șoferii vorbesc prea mult despre sensul vieții, bârfesc toate fetele pe care le văd pe stradă, înjură la volan. ”Am început cu un singur taximetrist...

Comentează