Deși s-a declarat de foarte multe ori anti-homosexual, Igor Dodon demonstrează că nu este străin de atingerile persoanelor unisex. Asociația Gender pi Dos a salutat ultimele vacanțe ale lui Dodon în care apare înconjurat doar de bărbați. Asociația pentru promovarea drepturilor homosexualilor nu a lăsat să trecă neobservat gestul tandru al unui barbat din suita prezikului Moldovei, care își lasă mâna pe fundul lui Dodon.

”Psihiatria spune lucrurile clare, cu cât ești împotriva homosexualității, cu atât mai mult ești atras de persoane de același săx. Pe noi ne-a mirat ardoarea cu care Dodon se lupta împotriva noastră. Nu înțelegeam de ce îl deranjează doi bărbați care merg de mână pe stradă. Asta până când am văzut pozele de la Atos în care i se pune mâna pe fund. Bravo, nenea Dodon. Ai curaj să mergi în vacanțe doar cu bărbați și îi lași să te pipăie pe fund. Ne mândrim cu tine”, a declarat președintele Lezbian al Gender pi Dos, Leonea Iaibu.

Ca să-l felicite pe Dodon pentru călătoriile sale pline de bărbați, Asociația Gender pi Dos i-a cadonat prezikului Moldovei titulatura de Beedar-ul anului în Moldova. Acest premiu se oferă doar celui care în loc să-și vadă de viața lui sexuală, îi foote pe moldoveni și le ia toți banii. Până acum, Beedar-ul anului a fost obținut de Plahotniuc ani la rând. Înainte de Plaha au fost Filat cu Voronin și Roșca.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-se-inchina-in-biserica-fund-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-se-inchina-in-biserica-fund-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deși s-a declarat de foarte multe ori anti-homosexual, Igor Dodon demonstrează că nu este străin de atingerile persoanelor unisex. Asociația Gender pi Dos a salutat ultimele vacanțe ale lui Dodon în care apare înconjurat doar de bărbați. Asociația pentru promovarea drepturilor homosexualilor nu a lăsat să trecă neobservat gestul...

Comentează