Avion PMAN copy

Împăciuitor și bun la inimă, Vladimir Putin s-a gândit să îi împace pe moldovenii de pe facebook care se ceartă încontinuu și nu pot stabili câți oameni au fost la protest în PMAN. Pentru că dronele jurnaliștilor moldoveni au stabilit un număr diferit de persoane, Vladimir Putin promite să folosească tehnologie de ultimă oră.

”Lăsați dronele. Astea sunt jucării pentru copii. Eu voi trimite ceva serios deasupra PMAN. Ultimul model de Mig 29. Am folosit acest tip de avion să număr soldații ucraineni din Donbass. Funcționează perfect, numără tot, nu lasă nimic în urmă nenumărat. Eu zic să stați liniștiți că vă zic eu câți oameni o să fie la următorul protest”, le-a transmis moldovenilor cel mai cunoscut președinte de țară pe viață din lume, Vladimir Putin.

Din păcate, a apărut o problemă. Pentru că între Moldova și Rusia există o diferență de o oră, Putin a cerut ca țara noastră să treacă la ora Rusiei cât mai repede, ca să poată folosi eficient avioanele de luptă rusești pentru alte misiuni de numărare a moldovenilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Avion-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Avion-PMAN-copy-300x300.jpgadminInternațional
Împăciuitor și bun la inimă, Vladimir Putin s-a gândit să îi împace pe moldovenii de pe facebook care se ceartă încontinuu și nu pot stabili câți oameni au fost la protest în PMAN. Pentru că dronele jurnaliștilor moldoveni au stabilit un număr diferit de persoane, Vladimir Putin promite să...

Comentează