Pavel Filip Batut copy

Sătui să fie mințiți, membrii Diasporei care au venit la Congres au reacționat violent. Asta după ce Asociația Gastarbaiterilor Moldoveni din Italia a numărat 69 de minciuni spuse de Pavel Filip într-un singur minut, la început. Din păcate, nimeni nu știe câte minciuni a spus în total, pentru că gastarbaiterul care le număra a aruncat de ciudă cu calculatorul său înspre premier. Și nu a fost totul, la ieșire gastarbaiterii l-au așteptat pe Pavel Filip Kirkorov și au sărit la bătaie.

”Ne-a spus prea multe minciuni. Noi am răbdat primele minciuni, că așa fac toți politicienii, chiar și în Europa, dar când au început să ne pună macaroane pe urechi despre cât de bine se trăiește în Moldova, despre cât de mult bine au făcut țării, despre cum nu vor mai fura niciun miliard, că unul le este de ajuns, nu am mai răbdat. L-am așteptat și am început să-l batem în cap ca pe Liuda Ghimpu”, a declarat gastarbaiterul din Italia, Leonea Cațo.

Noroc de paznicii cu umbrele care au sărit să-l apere pe Pavel Filip Kirkorov. Cu chiu, cu vai, Constantin Țuțu a reușit să-l scoată pe Pavel Filip din ambuscada creată. Cu două coaste rupte, ochiul vânăt, câteva vânătăi, premierul poate spune că a scăpat mai ieftin ca Liuda Ghimpu. Monica Babuc, ca de obicei, a cerut să fie dusă în brațe de un polițist tinerel până la mașină.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Pavel-Filip-Batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Pavel-Filip-Batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
Sătui să fie mințiți, membrii Diasporei care au venit la Congres au reacționat violent. Asta după ce Asociația Gastarbaiterilor Moldoveni din Italia a numărat 69 de minciuni spuse de Pavel Filip într-un singur minut, la început. Din păcate, nimeni nu știe câte minciuni a spus în total, pentru că...

Comentează