Anatol Șalaru armata copy

Noul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, a anunțat că va adopta o lege prin care îi obligă pe toți bărbații din Republica Moldova să se întoarcă de urgență acasă pentru un stagiu militar. Nu trebuie să lipsească niciun bărbat plecat la muncă peste hotare. Amenzile și pedepsele vor fi crâncene, dă asigurări Anatol Șalaru.

”Cei care nu vor veni acasă riscă amenzi de până la 10 mii de lei. Dar credem că vom reuși să-i obligăm să vină, le anulăm pașapoartele, permisele de conducere, buletinele, vom încheia un contract și cu România pentru anularea cetățeniilor românești dacă nu se prezintă la stagiul militar. Bărbații moldoveni trebuie să fie patrioți, să nu-și lase țara neprășită. Lasă că îi învăț eu ce înseamnă patriotism, boii dracului”, a declarat furios Anatol Șalaru, fost deputat în Partidul Liberal, actualmente ministru al Apărării.

Anatol Șalaru se jură că Armata moldovenească nu se pregătește de un război cu Rusia. Bărbații vor face stagiul militar doar pe dealuri, la prășit. Ministrul Apărării a declarat că el, de exemplu. are 100 de hectare de porumb năpădite de buruieni și trebuie de urgență prășite. În total 50 de deputați, 130 de procurori și judecători, 10 miniștri și alte câteva rude ale politicienilor au sute și sute hectare care vor cădea sub incidența stagiului militar al gastarbaiterilor obligați să-și facă datoria față de Patrie.

Gastarbaiterii moldoveni sunt chemați acasă pentru un stagiu militar urgent: ”dacă nu vin, le anulăm pașapoartele”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Anatol-Șalaru-armata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Anatol-Șalaru-armata-copy-300x300.jpgadminInternaționalAnatol Șalaru,armată,stagiu militar
Noul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, a anunțat că va adopta o lege prin care îi obligă pe toți bărbații din Republica Moldova să se întoarcă de urgență acasă pentru un stagiu militar. Nu trebuie să lipsească niciun bărbat plecat la muncă peste hotare. Amenzile și pedepsele vor fi...

Comentează