Igor Dodon Emigranti copy

Igor Dodon a declarat război emigrării masive a moldovenilor în Uniunea Europeană. Acesta a trimis o scrisoare anonimă la Bruxelles în care i-a pârât pe moldovenii plecați că ar fi emigranți și că stau ilegal în țări ca Spania, Italia, Marea Britanie și altele. În scrisoare sa Igor Dodon le-a cerut autorităților europene să-i alunge pe toți moldovenii acasă.

”Știm că aveți probleme cu emigranții din Siria, emigranții arabi. Am văzut la televizor cum vor să intre în Gayropa ilegal. Vreau să vă spun că există mulți alți emigranți ilegali în țările domniilor voastre. Aceștia sunt moldovenii. Ei vin, vă iau locurile de muncă. Ultima dată când am fost în Gayropa, la odihnă, am văzut foarte mulți moldoveni. Cred că ar trebui să-i alungați pe toți la casele lor. Că noi aici, în Moldova, am rămas fără alegători. Știind că aveți probleme cu emigrația am zis să vă trimit această anonimkă”, scrie Igor Dodon în scrisoare.

Deși scrisoarea este anonimă, Igor Dodon a scris pe plic adresa sa de domiciliu din Moscova. Igor Dodon nu are de gând însă să trimită nicio scrisoare la Kremlin, moldovenii sunt alungați de acolo și fără scrisorile sale anonime, explică socialistul. Uniunea Europeană a anunțat deja că va lua act de scrisoarea lui Igor Dodon. Asta înseamnă că moldovenii vor fi declarați emigranți și urmează să fie expulzați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Igor-Dodon-Emigranti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Igor-Dodon-Emigranti-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a declarat război emigrării masive a moldovenilor în Uniunea Europeană. Acesta a trimis o scrisoare anonimă la Bruxelles în care i-a pârât pe moldovenii plecați că ar fi emigranți și că stau ilegal în țări ca Spania, Italia, Marea Britanie și altele. În scrisoare sa Igor Dodon...

Comentează