Așa ceva este posibil doar în țara lui Dodon. Gardienii Pușcăriei numărul 13 au primit ordin să organizeze o acțiune de PR Marechin Cetelegeni. Numai că în timp ce ei stăteau stană de piatră, de acest moment s-au folosit 69 de deținuți. Aceștia au ieșit pe lângă gardieni și au reușit să fugă. Culmea, gardienii spun că i-au văzut chiar cu ochii lor.

”A venit ordin de la minister că trebuie să facem și noi huineaua asta de Marechin Cetelegeni. Și ne-am pus toți în același rând, am înghețat așa cum scria în ordin. Cică trebuia să stăm 30 de minute fără să ne mișcăm. Numai am început Marechin Cetelegeni că au început să sară pe lângă noi ca iepurii deținuții. Și fugeau mâncând pământul. Nu puteam să ne mișcăm, trebuia să respectăm ordinul venit!”, a declarat Leonea Ibatisasati, directorul penitenciarului 13.

Culmea, în timpul evadării a reușit să fugă chiar și Vlad Filat. Acesta era însoțit de un priten bun din închisoare. Un negru care îl urma din spate, foarte aproape. Ca să nu fie dați afară de la muncă, gardienii au ieșit repede la vânătoare și au prins alți 69 de deputați pe care i-au băgat din nou în închisoarea. Nimeni nu și-a dat seama de diferență, pentru că oricum toți sunt la fel. În locul lui Vlad Filat, gardinii l-au prins pe Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-300x300.jpgadminSocial
Așa ceva este posibil doar în țara lui Dodon. Gardienii Pușcăriei numărul 13 au primit ordin să organizeze o acțiune de PR Marechin Cetelegeni. Numai că în timp ce ei stăteau stană de piatră, de acest moment s-au folosit 69 de deținuți. Aceștia au ieșit pe lângă gardieni și...

Comentează