Moldova nu a avut astăzi prezik pentru 69 de secunde. Igari Gandon a fost suspendat din nou de Plaha. Lumea a rămas șocată, inclusiv Igari Gandon, care nu a fost avertizat că trebuie să lase pentru 69 de secunde halatul de prezik. Până la urmă, chestiunea s-a lămurit rapid, iar Moldova a avut din nou prezik.

”Trebuie să spun că îmi pare rău pentru suspendarea subită din această dimineață. Scuze, din greșeală i-am dat telecomanda lui Țuțu. Acesta, era între abed și trenirovkă, așa că, vă vine să credeți sau nu, dar era mai prost ca de obicei. A început să apese ca prostul pe butoane. Până la urmă i-am zis, fu, fu, lasă jos din gură telecomanda, nu se mănâncă. Când m-am uitat, am ahrenit, Gandon era suspendat”, a citit de pe ecranul tabletei sale, printre hohote de râs, Plaha.

Igari Dandon, ca de obicei, nu a zis nimic. Dimpotrivă, a grohăit de câteva ori, după care, bucuros că are halatul de prezik s-a dus la o petrecere cu prietenii săi, cei 30 de mii de emigranți sirieni. Între timp, Vladimir Putin l-a obligat pe Plaha să nu-l suspende pe Igari Gandon decât atunci când îl notifică și pe el.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-jucarie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-jucarie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldova nu a avut astăzi prezik pentru 69 de secunde. Igari Gandon a fost suspendat din nou de Plaha. Lumea a rămas șocată, inclusiv Igari Gandon, care nu a fost avertizat că trebuie să lase pentru 69 de secunde halatul de prezik. Până la urmă, chestiunea s-a lămurit rapid,...

Comentează