Xenia Deli si sotul la dezbracatul miresei

Xenia și soțul său, după cum se știe, au avut nunta mileniului. Cei doi tineri însurăței au câștigat milioane și milioane de euro. Numai la dezbrăcatul miresei invitații au pus 100 de mii de euro.

 

Xenia Deli si sotul cununie

Soțul Xeniei este sigur că va trăi fericit până la adânci bătrâneți. De fapt, el a ajuns la bătrânețe. Acum, datoria Xeniei este să-l îngrijească așa cum știe mai bine alături de cele 100 de soții mai în vârstă.

 

Xenia Deli si sotul petrecerea burlacilor

Soțul Xeniei susține că a avut o petrecere a burlacilor extraordinară. Invitatele erau de 10 ori mai tinere decât el.

 

Xenia Deli si sotul pe plaja cu genunchiul

Pentru că a dansat mult la nuntă fără cârje, soțul Xeniei a luat un virus foarte periculos ce bântuie în Moldova. Maladia se numește, Boala Alinei Zotea și se manifestă prin julituri la genunchi și la cap.

 

Xenia Deli si sotul la cumatrie

Pentru că formează un cuplu frumos și de invidiat, Xenia și soțul ei centenar sunt invitați la toate petrecerile mondene și glamuroase din Chișinău. De curând au fost la o cumătrie, la un deputat.

 

Xenia Deli si sotul in Piata Centrala

Xenia și soțul său pot fi văzuți deseori în locuri mondene, glamuroase, unde se învârte elita culturală, economică și politică care există în Chișinău.

 

Xenia Deli si sotul la discoteca

După Piața Centrală, Xenia a insistat să-și ducă soțul acolo unde și-a pierdut virginitatea.

 

Xenia Deli si sotul la mare in scaldatoare

Xenia și soțul ei se iubesc foarte mult. Paparazzi i-au fotografiat de curând la mare, la Zatoca, unde au venit la un hotel de 1 steluță de tip ”Все Bключено” ca să-și petreacă luna de miere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei-300x300.jpgadminMonden
Xenia și soțul său, după cum se știe, au avut nunta mileniului. Cei doi tineri însurăței au câștigat milioane și milioane de euro. Numai la dezbrăcatul miresei invitații au pus 100 de mii de euro.   Soțul Xeniei este sigur că va trăi fericit până la adânci bătrâneți. De fapt, el...

Comentează