Nicolae-Timofti-doarme-copy-300x210

După ce a terminat de decorat toți moldovenii, Nicolae Timofti a găsit un alt hobby interesant. Declară Zile de Doliu pentru orice situație, chiar și în cazul unor zvonuri care se dovedesc a fi false. După ce a citit pe facebook știrea falsă că Zinaida Julea a murit, Nick’O’Laye Team Off Tea a decis să declare o zi de doliu în Moldova.

”Aceasta s-a hotărât, deoarece avem… știți nu știu ce avem… dar e bine că este, vă spun sincer. S-a pus întrebarea înainte de a ști că este adevărat. Cu regret a apărut această idee, dar e frumos, e bine că este Zi de Doliu. Aseară m-a sunat din nou Putin, Obama și Merkel și mi-au transmis condoleanțele lor. În ultima vreme mă tot sună diferiți președinți, nu știu de unde au numărul meu. Dacă scrie pe facebook că a murit Zinaida Julea, dacă mă sună atâția șefi de state și îmi spun că a murit, vă dați seama că am crezut și eu. Asta este, ordinul este dat, nu avem cum să îl anulăm, deci, o să avem Zi de Doliu”, a declarat cu lacrimi în ochi, președintele Nick’O’Laye Team Off Tea.

Ziua de Doliu a fost stabilită sâmbătă. Asta înseamnă că moldovenii nu au voie să facă nunți, zile onomastice și cumătrii. Cel mai grav este că Zinaidei Julea i s-au anulat 169 de nunți la care urma să cânte în Ziua sa de Doliu. Cu toate acestea, celebra cântăreață nu este supărată. Zinaida Julea speră că la următorul zvon despre moartea sa, președintele să o sune și să o întrebe dacă a murit sau nu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Nicolae-Timofti-doarme-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Nicolae-Timofti-doarme-copy-300x210-300x210.jpgadminMonden
După ce a terminat de decorat toți moldovenii, Nicolae Timofti a găsit un alt hobby interesant. Declară Zile de Doliu pentru orice situație, chiar și în cazul unor zvonuri care se dovedesc a fi false. După ce a citit pe facebook știrea falsă că Zinaida Julea a murit, Nick'O'Laye...

Comentează