Veaceslav Platon Cautare Interpol copy

Veaceslav Platon, fostul prieten al lui Vlad Plahotniuc, nu va putea fi găsit prea curând. Și asta pentru că procurorii CNA au gafat grav. În loc să le trimită celor de la Interpol portretul robot al oligarhului moldovean, au trimis portretul filosofului Platon. Detectivii de la interpol susțin că trebuie să angajeze arheologi ca să caute acum mormântul celebrului grec.

”Nouă ni s-a părut ciudat că procurorii CNA îl caută pe filosof. I-am sunat să aflăm dacă nu este vreo greșeală, dar un cineva, care s-a prezentat Andrei Betsishor, nu vorbea nicio boabă engleză. Ce să facem, până la urmă trebuie să-l căutăm, să nu ne certăm cu procurorii moldoveni. Probabil că ei știu mai bine. Am dedus că în secolul 69, înainte de Hristos, Maldive era un centru financiar global, iar filosoful a furat un miliard de euro din băncile maldivenilor și nu i-a întors. Trebuie să-i găsim familia și să-i obligăm să întoarcă banii sărmanilor moldoveni”, a declarat detectivul de la Interpol, Dick Sackmaidick.

Și nu este singura gafă a procurorilor. Ca să-i demonstreze lui Vlad Plahotniuc că îl caută pe Platon peste tot, Adriana Bețishor a intrat în Biblioteca Națională, de unde a confiscat 100 de mii cărți ce conțin dovezi că Platon a furat miliardul. Și nu este totul. Cea mai temută procuroare din Moldova i-a reținut pe toți studenții de la facultatea de filosofie, pe lectori și pe decan sub acuzația de complicitate la furtul miliardului. ”Am instalat microfoane și am auzit cum oamenii aceia vorbeau doar de Platon. Au mai apărut niște suspecți, acum trebuie să-l găsim și pe Aristotel, dar și pe Kant”, a anunțat la o conferință de presă procuroarea Adriana Bețishor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Veaceslav-Platon-Cautare-Interpol-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Veaceslav-Platon-Cautare-Interpol-copy-300x300.jpgadminInternațional
Veaceslav Platon, fostul prieten al lui Vlad Plahotniuc, nu va putea fi găsit prea curând. Și asta pentru că procurorii CNA au gafat grav. În loc să le trimită celor de la Interpol portretul robot al oligarhului moldovean, au trimis portretul filosofului Platon. Detectivii de la interpol susțin că trebuie să...

Comentează