Președinția Republicii Moldova a ajuns de râsul Europei. Într-un interviu acordat pentru televiziunea Euronews, președintele Nicolae Timofti a declarat că a și găsit deja un premier pe care să-l nominalizeze în funcție, iar acesta se numește Adobe. Răspunsul a fost tradus de translator, iar jurnalista de la Euronews nu s-a putut abține să nu râdă.

”Când am auzit una ca asta am pufnit în râs. Pentru noi era clar că domnul președinte a încurcat oalele. Inițial am crezut că doarme, pentru că la începutul interviului închisese ochii și sforăise de vreo două ori. Poate vorbește în somn, mi-am zis, dar nu, era treaz. Așa că l-am întrebat în bătaie de joc, dacă pe președintele Parlamentului Republicii Moldova îl cheamă cumva Windows”, a declarat Irony Mockery, jurnalistă de la Euronews.

Vlad Țurcanu, purtătorul de cuvânt, explică: ”I-am zis președintelui că i s-a instalat un program nou pe calculator, unde poate vedea premierul nou al Moldovei. Este vorba de Adobe Premiere, iar președintele a crezut că o fi vorba de un străin pe care îl cheamă Adobe. Se mai întâmplă. Nu e nicio tragedie.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Nicolae-Timofti-doarme-Euronews-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Nicolae-Timofti-doarme-Euronews-copy-150x150.jpgadminPolitic
Președinția Republicii Moldova a ajuns de râsul Europei. Într-un interviu acordat pentru televiziunea Euronews, președintele Nicolae Timofti a declarat că a și găsit deja un premier pe care să-l nominalizeze în funcție, iar acesta se numește Adobe. Răspunsul a fost tradus de translator, iar jurnalista de la Euronews nu...

Comentează