Prezervativ Igor Dodon copy

Chiar dacă este de stânga, Igor Dondon a început campania electorală cu stângul. La întâlnirea cu electoratul său, adică pensionarii de la Botanica, agenții electorali ai lui Dondon le-au împărțit bătrânilor și bătrânelor prezervative electorale cu fața președintelui PSRM.

”A fost o greșeală pardonabilă. Noi am crezut că o să vină mai mulți tineri, am și vorbit cu Marina Rădvan să vină cu sloganul scris pe piept, acela cu mâncarea. Așa că le-am pregătit tinerilor lucruri de care au mare nevoie – prezervative cu fața mea. Din păcate, în loc să vină tinerii, au apărut pensionarii, care au și primit materialul electoral”, a declarat Igor Dondon pentru redactorii moldovesti.info.

Președintele PSRM susține că până la urmă, greșeala nu este una gravă. Acesta speră că având prezervative, pensionarii nu se vor mai înmulți atât de tare și statul va plăti mai puține pensii. Din păcate, gestul s-a dovedit a fi extrem de păgubos din punct de vedere financiar pentru Igor Dondon. Acesta este nevoit să cumpere acum un camion de viagra pentru electoratul său trecut de a treia tinerețe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Prezervativ-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Prezervativ-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Chiar dacă este de stânga, Igor Dondon a început campania electorală cu stângul. La întâlnirea cu electoratul său, adică pensionarii de la Botanica, agenții electorali ai lui Dondon le-au împărțit bătrânilor și bătrânelor prezervative electorale cu fața președintelui PSRM. ”A fost o greșeală pardonabilă. Noi am crezut că o să...

Comentează