Chiril G-Aburici a comis o gafă diplomatică de proporții. Premierul a crezut că informația apărută pe facebook și pe twitter este reală, iar Vladimir Putin a murit cu adevărat. Așa că a transmis condoleanțe Guvernului Rus. Acestea au fost publicate pe site-ul Guvernului Republicii Moldova și au fost trimise printr-o telegramă oficială la Moscova. Mai mult, Chiril G-Aburici i-a trimis o coroană de flori Alinei Kabaeva, despre care presa de la Moscova a scris că este amanta lui Vladimir Putin. Informația a fost confirmată de ambasadorul Rusiei la Chișinău pentru redactorii moldovesti.info.

Vladimir Putin nu a murit. Este strigător la cer! Gafa este cu atât mai jenantă cu cât Vladimir Vladimirovici nu a confirmat niciodată în public că s-a căsătorit cu Alina Maratovna Kabaeva. Cum să faci așa ceva? Vreau să vă avertizez, Vladimir Vladimirovici nu știe de glumă. Gazele se vor scumpi la iarnă, iar vinurile din Moldova vor fi declarate indezirabile pe teritoriul rusesc. Eu înțeleg că Chirușa G-Aburici e marioneta voastră, dar nu-l puteți lăsa de capul lui”, i-a certat pe Vlad Filat și Vlad Plahotniuk, Farit Muhametșin, ambasadorul Rusiei la Chișinău.

Chiril G-Aburici nu a fost de găsit pentru a comenta gafa sa diplomatică și, cum era de așteptat, telefonul său a fost astăzi toată ziua în afara ariei de acoperire.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Siteul-Guvernului-mesaj-moarte-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Siteul-Guvernului-mesaj-moarte-Putin-copy-150x150.jpgadminPolitic
Chiril G-Aburici a comis o gafă diplomatică de proporții. Premierul a crezut că informația apărută pe facebook și pe twitter este reală, iar Vladimir Putin a murit cu adevărat. Așa că a transmis condoleanțe Guvernului Rus. Acestea au fost publicate pe site-ul Guvernului Republicii Moldova și au fost trimise printr-o telegramă oficială la Moscova. Mai...

Comentează